top of page
20220915_124628.jpg

TOP 3 Anti-age hoidot

1. SylfirmX mikroneulaus

2. Profhilo

3. Täyteainehoidot

"Minulta usein kysytään, mikä on tehokas hoito hoitamaan juonteita ja veltostunutta ihoa"

Ihon ikämuutoksia hoitavat hoidot

1. Mikroneulaus

On asiakkaideni rakastama hoito. Mikroneulauksessa ihoon tehdään hallittu trauma pienien neulojen avulla ja iho alkaa muodostamaan tehokkaammin kollageenia. Ihossa tapahtuu kuukauden ajan uusiutumista hoidon jälkeen. Jo yhdellä hoitokerralla saa muutosta ihon kuntoon. Sarjahoitoa suositellaan, kun halutaan maksimoida tulokset. Käytössäni on medikaalisen tason laite, joka on turvallinen ja tehokas. Hoidon jälkeen ihossa on punoitusta ja kuumotusta, joka häviää 24h aikana. Asiakkaan kanssa käydään kotihoito-ohjeet läpi hoidon jälkeen.

Soveltuu:

*Aknearville

*Juoneille

*Pigmenttimuutoksiin

**** Asiakaspalaute***

Olin yllättynyt jo yhden mikroneulaus hoitokerran jälkeen hoidon tehosta. Iho on huomattavasti kimmoisampi ja juonteen madaltuneet. Ihon sävy on myös kirkkaampi. -Teija M.

**** Asiakaspalaute ****

Olen vuosia kärsinyt aknearvista. Mikroneulaus sarjahoidolla sai todella hyvin hoidettua aknearpia ja arvet ovat nyt huomaamattomat. Ihon pinta on kokonaisvaltaisesti kirkkaampi hoidon jälkeen. -Aliisa K.

2. Profhilo

Suosituin anti-age hoito hoitolassani. Profhilo sisältää korkean määrän hyaluronihappoa ja on patentoitu tuote. Hoito kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihon pintaa ja syväkosteuttaa. Hoito on nopea ja turvallinen toteuttaa. Hoito injektoidaan kasvoille tai kaulalle tiettyihin pistoskohtiin ja hoidosta toipuu nopeasti. Tuloksia saavutetaan kahden viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan tehtäväksi kahden kerran sarjahoitoja ja hoitoväli on yksi kuukausi. Tulokset puhuvat puolestaan. Profhilo on mieletön hoito!

*** Asiakaspalaute ***

Ihon pinta on napakampi ja ihon sävy kirkkaampi. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. -Satu L.

**** Asiakaspalaute***

Olen ollut aina neulakammoinen, mutta Profhilo hoidon uskalsin ottaa suosituksesta. Hoito ei sattunut lainkaan ja ihon kunto on parempi sarjahoidon jälkeen. Pienet pintarypyt poskilta häipyivät. Kiitos Pirita! -Terhi K.

3. Täyteainehoidot

Täyteaineella voidaan palauttaa ihosta menetettyä rasvakudosta, jolloin kasvot saavat ryhdikkyyttä ja juonteet madaltuvat. Usein poskien täyteainehoidolla saadaan keski- ja alakasvoille kohottavaa ilmettä. Myös yksittäistä juonnetta kasvoilla voidaan lähteä korjaamaan täyteaineella. Huulien muotoilu on yksi suosituimmista täyteainehoidoista, mitä hoitolassani tehdään. Käytän vain turvallisia ja tutkittuja täyteaineita, jotka poistuvat kudoksesta noin 8-12 kk kuluessa. 

*** Asiakaspalaute***

Olen ollut tyytyväinen poskien muotoilun tuomaan lopputulokseen. Etenkin meikatessa huomaa, kuinka kasvon piirteet saa todella kivasti näkyviin. Kasvot ovat nuorekkaammat ja symmetrisemmät. -Heidi L.

***Asiakaspalaute***

Täydelliset huulet ja ihana tekijä :) -Eveliina R.

bottom of page