top of page
Original Crop Easy.png

Täyteainehoito on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista ikääntymismerkkien hoitoon!

 

Täyteaine on 100% hyaluronihappoa. Ihossa on luonnostaan hyaluronihappoa, mutta sitä menetetään ihosta vuosien mittaan. Täyteaine on jäljitelty luonnollisesta hyaluronihaposta. 

Täyteaineella hoidetaan juonteita tai veltostunutta ihoa. Hoidon tulos näkyy välittömästi!

Hoidon turvallisuutta edistää laadukkaan tuotteen käyttö ja terveydenhuollon ammattilaisen toteuttama hoito. 

Suosituimmat hoitoalueet:

  • Keskikasvojen alue - Poskien muotoilulla saadaan tukea keskikasvoille ja palautetaan volyymia poskiluun kohdalle. Näin ollen korkein kohta on oikealla paikalla ja iho näyttää kiinteämmältä. Ikämuutoksista johtuen poskien alueelle muodostuu "tyhjiö" ja täyteaineella voidaan hoitaa juuri tätä ongelmaa. 

  • Nenänpielet eli "nasolabiaalijuonteet" hoidetaan aina kanyylitekniikalla. Hoito on silloin turvallinen ja kivuton.

  • Suunympärysalue ja huulet. Täyteaineella voidaan hoitaa alaspäin laskeutuneita suuupieliä ja suunympärille muodostuneita juonteita. Huulien muotoilulla voidaan palauttaa täyteläisyyttä tai korostaa huulien rajaa.

20221221_152802-01.jpeg

ALIAXIN 2ML Keskikasvojen hoito, posket 550€

ALIAXIN 1ML Alakasvojen hoito, suupielet tai huulet 300€

MASKUVAIHTOEHTOINA TOIMII MYÖS KLARNA.

ALIAXIN_LOGO.jpg

100% Hyaluronihappo

Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan ihossa. Ajan myötä sen määrä vähenee ihosta ja täyteaineella voidaan korvata menetettyä hyaluronihapon tuomaa täyteläisyyttä.

Hyaluronihapon kestävyys

Hoidon tulos säilyy aineenvaihdunnasta riippuen noin 8-12 kuukautta kudoksessa.

Kivunlievitys

Ennen toimenpidettä pinta puudutetaan puudutevoiteella. Rauhallinen pistotekniikka ja kanyylin käyttö vähentää asiakkaan kipukokemusta.

Aliaxin® täyteaine

Aliaxin sisältää ultrapuhdasta hyaluronihappoa, joka on valmistettu patentoidulla menetelmällä. Aliaxin valmistaja on sveitsiläinen lääkeyhtiö IBSA derma.

Turvallisuus

Täyteainehoidon suorittaa terveydenhuollon ammattilainen ja käytössä vain turvalliset ja tutkitut aineet injektoidessa. Turvallisuutta edistää oikeanlainen pistotekniikka ja oikein valittu tuote.

Toipuminen

Hoidon jälkeen voi esiintyä turvotusta, pientä kipuilua tai mustelmaa. Sivuvaikutukset ovat kuitenkin ohimeneviä.

"Hei olen kosmetologi ja sairaanhoitaja Pirita L. Olen työskennellyt ihonhoidon parissa vuodesta 2012. Olen tehnyt lukuisia täyteainehoitoja hoitolassani ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin. Suunnittelen toimenpiteen asiakaskohtaisesti. Teen aina luonnollisia lopputuloksia, joten ylihoitamista ei minun vastaanotolla tarvitse pelätä. Alta voit lukea asiakkaideni kokemuksia hoidoista. 

20230428_123204-01_edited.jpg
20230612_103313.jpg
20230612_103217.jpg
20220722_205905-01.jpeg

Asiakaskokemuksia

"Täydelliset huulet ja ihana tekijä :)"

-Eveliina R.

"Ihana lopputulos ja niin miellyttävä tekijä."

-Veera

"Täyteainehoito palautti ryhtiä kasvoilleni. Tulos on luonnollinen ja sain korjattua myös epäsymmet

-Susanna N.

"Todella mukava kokemus ensikertalaiselle, alusta saakka luottavainen olo koko hoitoon ja lopputulos oli juuri sitä mitä lähdettiinkin hakemaan."

-Julia R.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko hoito kuinka kivuliasta?

Puuduteaine lievittää kipua tehokkaasti. Kivun tuntemus on myös yksilöllistä. Rauhallinen pistostekniikka muodostaa vähemmän traumaa ja kipua kudoksessa. 

Kuinka kauan toimenpiteestä toipuu?

Toipumisaika vaihtelee yhdestä vuorokaudesta viikkoon. Mustelmat ja turvotus ovat yksilöllistä. Toisille ei tule juurikaan turvotusta ja seuraavana päivänä voi huoletta mennä töihin ja palata arkeen. Meikillä voi peittää mahdollista mustelmaa vuorokauden kuluttua. 

Onko hoito turvallinen?

Terveydenhuollon ammattilaisen toteuttamana hoito on turvallinen ja mahdollisia komplikaatioita osataan hoitaa. Tuote on lääkeyhtiön valmistama, jolloin se on laadukas. Laadukas täyteaine poistuu kokonaan kudoksesta vuoden sisällä. Aliaxin täyteaine ei aiheuta kapseloitumista, eikä liiallista turvotusta kudoksessa.

Kenelle hoito ei sovi?

Hoito sopii perusterveelle. Hoidon esteitä ovat mm. raskaus, imetys, verenohennuslääke, autoimmuunisairaus ja aktiivinen huuliherpes. Jos olet epävarma onko täyteaine sinulle sopiva, voit olla yhteydessä hoitolaan tai konsultoida hoitavaa lääkäriäsi ennen toimenpidettä. 

Saako täyteainetta poistettua kudoksesta?

Hyaluronihappo voidaan poistaa Hyalase-aineella lääkärin vastaanotolla.

Olisiko sinulla kysyttävää hoidosta? Jätä viesti niin vastaan sinulle pian. 

Kiitos kysymyksestäsi

Ota seurantaan instagram tilini, josta näet uusimmat päivitykseni.

  • Instagram
bottom of page