top of page

Ensimmäisenä Suomessa SylfirmX Hollywood laitehoito! Laite hyödyntää uusinta teknologiaa ihonhoidossa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan tehokasta ihoa nuorentavaa hoitoa. Tehokas hoito ilman toipumisaikaa. Sarjahoidolla tehokkaimmat tulokset!

IMG_5493.png

SARJAHOITO ALENNUS:

Kolme hoitokertaa kasvoille +

kaupan päällinen lisähoito Skinboosteri Hyaluronihappo

YHTEENSÄ NELJÄ HOITOA 1000,-

(Säästä 580,-)

HOITOHINNASTO YKSITTÄIN:

Kasvot + silmänympärysalue (sis. leukalinja) 450,-

 

Kasvot + leukalinja 400,-

 

Kasvot + silmänympärysalue + kaula 650,-

Seuraavat hoitokerrat -10% yllä olevista hinnoista.

Radiofrekvenssi-Mikroneulaus

Patentoitu neulausjärjestelmä, joka vie ihoon radiofrekvenssiä haluttuun syvyyteen ja säädettävällä teholla. Muodostaa jopa 200% enemmän kollageenia ihossa.

Poistaa tulehdusta ihosta

Radiofrekvenssi poistaa tulehdusta ja punoitusta iholta. Sopii myös akneiholle ja ruusufinnin hoitoon. 

Kirkastaa ihon pintaa

Ihon pinta uudistuu ja kirkastuu

radiofrekvenssin avulla. Iho näyttää nuoremmalta ja terveemmältä.

Ihoa nuorentava hoito

Ihoa hoidetaan syvemmältä kudoksesta ja lisäksi aivan ihon pinnasta, tällöin solujen uudistuminen saadaan maksimoitua. Kollageenin muodostuminen siloittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Myös silmänympärysiholle

Kiinteyttää silmänympärysihoa ja poistaa juonteita. Sopii myös liikkuvalle luomelle.

Ilman toipumisaikaa, sekä kipua.

SylfirmX hoidosta toipuu vuo. Yksilöllisten säätömahdollisuuksien vuoksi laite on poikkeava muista vastaavista laitteista. 

SylfirmX on laitehoito, jossa yhdistyy radiofrekvenssi ja mikroneulaus. Molempia menetelmiä on käytetty kauneudenhoidossa vuosikymmenien ajan. Tässä uusinta teknologiaa hyödyntävässä laitteessa on saatu radiofrekvenssin tehot maksimoitua, ilman toipumisaikaa, liiallista kipua tai muita haittaavia sivuvaikutuksia. Hoitotulokset ovat mielettömiä! SylfirmX kiinteyttää ihoa ja  häivyttää juonteita tehokkaasti. 

SylfirmX käyttökohteita:

*Kasvot

*Silmänympärysalue

*Leukalinja

*Kaula 

*Decolte

*Vartalon iho

*Ruusufinnin hoito

*Aknen ja aknearpien hoito

*Ihohuokosten supistaminen

Ihossa tapahtuu hallittu trauma mikroneulauksen avulla ja radiofrekvenssi parantaa ihon laatua, poistaa tulehdusta ja muodosta kollageenia ihossa. Hoidon tuloksena iho kiinteytyy, juonteet madaltuvat, leukalinja korostuu ja ihon pinta kirkastuu. 

SylfirmX -hoidosta on tehty 25 kliinistä tutkimusta, jotka puhuvat hoidon toimivuuden puolesta. Tutkimustulokset perustuvat kolmeen hoitokertaa, mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan positiivisia tuloksia ihon kiinteytymisessä ja juonteiden häivyttämisessä.

Miten SylfirmX eroaa muista vastaavista laitteista? SylfirmX neulauksen syvyyttä voidaan säätää 0.3mm - 4.0mm välillä. Hoidon tavoitteista riippuen valitaan neulaukselle sopiva hoitosyvyys. Radiofrekvenssin säteilyimpulssissa on lisäksi säätömahdollisuus, jolloin saadaan haluttu vaikutus aikaiseksi ihossa. SylfirmX hoitopään neulat ovat patentoitu ja neulojen välillä toimiva radiofrekvenssi hoitaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti toimien optimaalisella lämmöntuotolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi SylfirmX:n hoitotulokset näkyvät nopeasti ihossa ja hoidosta toipuminen tapahtuu jo saman päivän aikana. Ihossa tapahtuu positiivista muutosta, uudistumista ja kollageenin muodostumista neljän viikon ajan.

 

Hoidon esteet:  

*Raskaus ja imetys

*Autoimmuunisairaus

*Aktiivinen tulehdustila ihossa

*Hoitamaton diabetes

*Ihon keloiditaipumus

*Antikoagulaatiohoito (Varfariini tms.)

*Aktiivinen herpes ihossa

Hoidon kulku:

Hoito aloitetaan asiakkaan konsultaatiolla. Hoito suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä haluttujen hoitotavoitteiden mukaiseksi. Yhden hoitokerran aikana on mahdollista hoitaa useampaa indikaatiota ihossa, kuten pintaverisuonien poistoa, pigmenttimuutoksien hoitoa ja ihon kiinteytymistä. Ihon pinta puudutetaan ennen hoitoa ja hoidon jälkeen alueelle laitetaan hoitavia ja rauhoittavia ainesosia. Kotihoito-ohjeet käydään asiakkaan kanssa läpi hoidon loputtua. Hoidon jälkeen täytyy vältää kuumaa altistumista, aurinkoa ja meikin käyttöä 24h ajan. Ihon voimasta kuorimista tai muuta voimakasta kasvohoitoa on hyvä vältää neljän viikon ajan. Ihossa voi tapahtua pientä kuoriutumista kahden viikon sisällä hoidosta. 

sylfirmx before and after
sylfirmx before and after
sylfirmx in skin
Olisiko sinulla kysyttävää hoidosta? Jätä viesti niin vastaan sinulle pian. 

Kiitos kysymyksestäsi

Asiakaskokemuksia

Terhi M., Turku

Hoidon jälkeen iho oli tasaisemman värinen ja silmien ympäriltä juonteet vähentyneet. Kasvot näyttivät virkeämmältä. Tosi hyvä hoito. Tulen ehdottomasti uudestaan hoitoon!

bottom of page