top of page
Original Crop Easy.png

 Väkälanka (Cog-lanka) kohottaa kasvojen ihoa tehokkaasti! 

Väkälanka on yksi mesolankojen tyypistä. Langassa olevat pienet hakaset nostavat kudosta ja sen myötä iho kiinteytyy. Mesolanka valmistetaan polydioksanonista, joka on turvallinen materiaali ja tuttu esimerkiksi kirurgisista toimenpiteistä ja haavan ompeleista. Väkälanka sulaa ihon sisältä noin vuoden kuluessa ja muodostaa tehokkaasti kollageenia ympärillään. 

Screenshot_20230410_150911_Instagram.jpg

- STERIILI LANKA

- KIVUTON HOITOTOIMENPIDE

- NOPEA TOIPUMISAIKA

- VÄLITTÖMÄSTI NÄKYVÄT TULOKSET

MINT-TM_edited.png

Hoitoalueet

Väkälanka sopii keski- ja alakasvoille. Langalla nostetaan poskien aluetta ja kiinteytetään leukalinjaa, jolloin juonteet madaltuvat tehokkaasti. 

Kivunhoito

Hoitotoimenpiteessä käytetään injektoitavaa puuduteliuosta, jolloin kiputuntemus on hyvin alentunut.

Turvallisuus

Mint -merkkinen lanka on markkinoiden laadukkain, steriili ja kestävä väkälanka. Hoito toteutetaan aseptisesti ja terveydenhuollon ammattilaisen toteuttamana. 

Väkälankojen määrä

Yleisemmin hoidon aikana asetetaan 4-8 lankaa. Lankojen määrä valitaan halutun lopputuloksen mukaan. Hoidon hinta määräytyy lankojen kappalemäärän mukaan. 

Toipumisaika

Hoidon jälkeen voi olla pientä turvottelua ja kipuilua hoidetulla alueella ensimmäisten päivien aikana. Rankkaa liikuntaa ja voimakkaita ilmeitä on vältettävä viikon ajan hoidosta. 

Toimenpiteen aikana

Hoitoalue puudutetaan, pistokohdasta laitetaan tylpän kanyylin avulla väkälanka kudoksen sisään ja lopuksi lanka leikataan ja asetetaan ihon alle. 

"Hei olen kosmetologi ja sairaanhoitaja Pirita L. Olen työskennellyt ihonhoidon parissa vuodesta 2012. Pidän erityisesti ihoa kiinteyttävien hoitojen tuloksista. Ikämuutoksista johtuen ja uv-valon vaikutuksesta ihossa tapahtuu veltostumista. On mahtavaa, että on hoitoja joiden avulla muutoksia ja ihon veltostumista voidaan tehokkaasti hoitaa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan väkälankoja ja radiofrekvenssi-mikroneulausta ihon hoidossa. 

väkälangat
coglangat
mintpdo
väkälangatHinnasto

4 lankaa Mini Lift
400,-

6 lankaa Medium Lift
550,-

8 lankaa Full Lift
650,-

 

Olisiko sinulla kysyttävää hoidosta? Jätä viesti niin vastaan sinulle pian. 

Kiitos kysymyksestäsi

Asiakaskokemuksia

Kirsi J. Turku

Todella hyvä hoito. Vuosia lähti kasvoiltani ja juonteet silottuivat.

bottom of page